Information om höstens träningsaktiviteter

När man tränar ska man vara frisk och för att vara frisk behöver man träna! ​​​​Vi vill, i Coronavirusets avtryck, vara noga med att framhålla att träning är viktigt för hälsa och välbefinnande och att det stärker immunförsvaret. För din trygghet så följer vi myndigheternas rekommendationer och har inför hösten gjort följande åtgärder:

Alla gruppträningspass
För att kunna hålla ett bra avstånd så har vi ett begränsat antal deltagare så att det är gott om plats.

Easyline
Vi har ”corona-anpassat” våra Easylinepass så att det är stationsträning istället för cirkelträning. Man kör 2 x 45 sek vid varje station innan man spritar/torkar av och går vidare till nästa station. På så sätt hinner man med att torka av maskinerna under passet. En nyhet är lunchpass med Easyline!

Cross HIT
Passen körs vid vår Cross HIT-bur, dock med begränsat antal deltagare och pauser under passet för rengöring. Det finns också utomhuspass.

Du tar en passbiljett som vanligt, samling och start vid Aktivs entré, passet avslutas också vid Aktivs entré.”

Det är obligatoriskt med handtvätt eller spritning av händer både före och efter dessa pass.

60+
Vi erbjuder pass varje vardag, vissa utomhus och vissa inne på anläggningen och det är gott om plats. På utomhuspassen bokar du och tar en passbiljett som vanligt, samling sker vid entrén för att starta med en gemensam promenad till passets plats och passet avslutas också vid Aktiv´s entré.

Spinning
Vi har rejält avstånd mellan cyklarna och som vanligt noggrann rengöring.

Gym
Vi uppmanar till att hålla avstånd och att torka av den utrustning som du använt.

Självklart är vi extra noggranna med hygienen på anläggningen. Desinfektionsmedel används för maskiner och övrig utrustning, handsprit finns utplacerat och vi uppmanar alla till god handhygien.

Känner du symptom och känner dig lite hängig – stanna hemma!

 

 

 

 

Publicerat den .