Kampanj på medlemskap!

Börja träna nu och du får 2 mån fritt!

Komigång med din träning nu men börja inte betala förrän senare! Teckna ett autogiromedlemskap innan 30/9 och vi ger dig två extra kostnadsfria månader. Din bonusperiod startar ditt medlemskap vilket innebär att du helt enkelt inte får din första månadsbetalning förrän i slutet av månad två.

Erbjudandet gäller på båda våra anläggningar vid tecknande av ett 12 månaders medlemskap via autogiro och gäller även för studenter, ungdom och 60+.

 

Aktiv Hälsocenter
På Bergslagsvägen 22 ligger vår kompletta fullserviceanläggning på 1500kvm. Anläggningen har tre olika gymavdelningar, en stor konditionsavdelning och ett varierat  gruppträningsutbud med ca 50 pass/vecka. I receptionen möts du av vår trevliga personal varje dag, året runt. Vi säger hej med ett leende och ger dig bästa tänkbara service.

Ingår i medlemskapet:
Styrketräning
Konditionsträning
Gruppträning
Basintroduktion & träningsprogram på gymmet
Öppet alla dagar året runt kl 05.00-23.00
Online-träning
Kundkonto med 1000 kr i kredit
Föreläsningar
Gästträning i hela Sverige
Gratis kaffe

Aktiv Arena Öst
I nybyggda Arena Öst ligger detta nya premiumgym på över 400kvm effektiv träningsyta, utrustad med det senaste inom styrketräning för en riktigt häftig träningsupplevelse. Lokalen har över 4 meter i takhöjd, LED-belysning och stora fräscha omklädningsrum.

Ingår i medlemskapet:
Styrketräning
Konditionsträning
Basintroduktion & träningsprogram på gymmet
Öppet alla dagar året runt kl 05.00-24.00
Online-träning
Föreläsningar
Gästträning i hela Sverige

Startpaket 395:- tillkommer samtliga avtal om du är ny medlem. I startpaketet ingår basinstruktion på gymmet med träningsprogram, chipkort för inpassering, hänglås till skåp och vattenflaska.

Dina bonusmånader ligger utöver ordinarie bindningstid och läggs i starten av medlemskapet. Välkommen upp till någon av våra anläggningar eller köp ditt kort online redan idag!

 

 

Publicerat den .