Nu erbjuder vi idrottsmassage!

Idrottsmassage

Nu erbjuder vi även ännu en behandlingsform! Idrottsmassage bygger till stor del på klassisk svensk massage men är mer kraftfull och behandlingen fokuserar specifikt på de muskelgrupper som belastas vid den träningsform du utövar. Utöver djupmassage och töjningar inkluderas också triggerpunktsbehandling i behandlingen – allt för att lösa upp de spända områden som kanske utsätts för lite extra press beroende på vilken typ av träning du ägnar dig åt.

Man behöver inte på något sätt vara elitidrottare för att ha nytta av idrottsmassage, även vanliga vardagsmotionärer som tränar regelbundet kan använda idrottsmassage som ett bra komplement för att åstadkomma bättre resultat i sin träning.

Förebygga och behandla skador
Om skada uppstått, exempelvis muskelbristningar, sträckningar, knäskador, hälsporre eller ryggbekymmer så kan idrottsmassage påskynda läkningsprocessen bland annat med hjälp av ökad blodgenomströmning och förändrat rörelsemönster genom uppmjukning av spända muskler.

På samma sätt kan man med regelbunden massage effektivt förebygga och minska risken för skador genom att lösa upp spänningar som uppstått i mjukvävnader vid överansträngning.

Återhämtning och förbättrad kapacitet
När man är inne i en intensiv period av träning är massage ett bra sätt att snabbare ge kroppen den återhämtning den behöver. När musklerna mjukas upp förhindrar man ärrvävnad och sammanväxningar i muskulatur och bindväv.

Bokning av idrottsmassage kontakta Ragna Bräckman på 0768-04 53 83 eller ragnabrackman@gmail.com

Priser:
45 minuter  630:-
55 minuter  725:-

 

Publicerat den .