Nya bokningsregler i gruppträningen

Aerobic

Då vi under rådande omständigheter har begränsat antal platser på alla gruppträningspass så uppdaterar vi nu våra bokningsregler. Vi vill naturligtvis att så många som möjligt får möjlighet att träna och vi vill undvika passbokningar som sedan inte nyttjas. Genom ändringarna så ökar vi tillgängligheten för dig som verkligen vill gå på passet.

En sammanfattning av de nya bokningsreglerna ser du nedan:

Bokning
*Du kan boka din plats 3 dagar i förväg fram till 2 h innan.
*Biljett hämtas senast 11 minuter innan. Observera att om du inte hämtat ut din biljett 10 minuter innan passet börjar, släpps biljetten så att någon annan deltagare har möjlighet att ta platsen. Du får då en påminnelse via e-post att du inte har avbokat din plats.

Avbokning
*Ska ske minst 2 h innan. Vänligen respektera att vi inte tar emot avbokningar via telefon/mail.
*Missad avbokning ger en påminnelse och efter tre påminnelser inom 60 dagar kan du inte använda bokningen under 30 dagar och du hänvisas till drop-in platser. Spärren försvinner efter 30 dagar men du kan också välja att köpa loss den för 100 kr i receptionen.

Reservplatser
*Om ett pass är fullbokat kan du boka en reservplats. Du får då ett sms och mail när du kommit med som ordinarie. Komihåg att avboka om du inte kommer nyttja den.

Drop-in
*10 minuter innan passet finns chans till drop-in när bokade platser som ej hämtats ut släpps.

Lycka till med träningen!

Mvh Personalen på Aktiv Hälsocenter

 

 

 

 

 

 

Publicerat den .