Bra att veta

Bra att veta

Gyminstruktion

Hos oss får du kostnadsfri gyminstruktion i gym-maskinerna i vår basrunda och ett enklare träningsprogram. Du får denna hjälp så många gånger du vill både när du börjar hos oss men även när du tränat en längre tid och vill fräscha upp kunskaperna.

Gruppträning

Du väljer själv förbokning eller drop-in. Din biljett hämtar du i terminalen på receptionsdisken. Prova dig fram vilket som passar dig bäst och fråga oss gärna om råd. Läs mer om passen i Passförklaringar och tiderna hittar du i vårt Gruppträningsschema.

Bra att veta

Personlig Träning

Vill du ha ett individuellt anpassat träningsupplägg så rekommenderar vi en Personlig Tränare.

Åldersgränser

Att bli medlem hos oss går bra från det år man fyller 13 år men då gäller träning ihop med förälder. Från det år man fyller 15 år kan man träna på egen hand. Av säkerhetsskäl så är inte mindre barn tillåtna ute i träningslokalerna.

Träna när det passar dig!

Som medlem har du tillgång till anläggningen kl 05.00-23.00 alla dagar, året runt. Receptionens öppettider hittar du längst ner på sidan.

Föreläsningar

Vi erbjuder regelbundet föreläsningar inom kost, träning och hälsa. Deltagande på dessa kostar 150kr/person men som medlem är det fritt inträde.

Bra att veta

Kostshopen

I anslutning till vår reception hittar du Kostshopen som har Finspångs största utbud av kosttillskott och hälsoprodukter för dig som tränar.

Behandlingar

I våra lokaler hittar du också Certifierade Massörer, landstingsansluten Fysioterapeut (sjukgymnast) och Legitimerad Naprapat.

En mysig fikastund

I vår reception så bjuder vi alltid dig som är medlem på gratis kaffe, du kan välja mellan vanligt kaffe eller kaffe bryggt på nymalda bönor.

Träna i hela Sverige

Vi är anslutna till KlubbSverige Mobil vilket innebär att du kan gästträna för en liten avgift på ca 200 anläggningar över hela Sverige. Perfekt när du är på resande fot i jobbet eller på semester!

Bra att veta

Värmande bastubad

Våra bastu är igång under de tider då receptionen är bemannad. Under sommarperioden är tiderna begränsade.

Solarier

I våra fräscha solarium väljer du själv hur länge du vill sola, från 12 minuter och uppåt. Växelautomat för 10-kronor finns bredvid.

Inpassering vid öppen reception

Varje gång drar du ditt medlemskort i läsaren mitt på receptionsdisken. Ska du gå på gruppträning så drar du istället ditt kort i terminalen där du hämtar ut din passbiljett.

Inpassering vid stängd reception

När receptionen är obemannad så drar varje person sitt kort i läsaren utanför entrédörren för att låsa upp dörren. Kommer flera samtidigt så drar var och en sitt kort.

Otillåtet insläpp

Det är strikt förbjudet att släppa in någon på ditt kort vare sig det är en annan medlem, barn, vän eller annan obehörig. Detta leder till att kortet spärras.

Varuautomat

I vår varuautomat kan du handla dricka och bars med ett betalkort även när receptionen är obemannad.

Bra att veta

Handla på kredit

Om du har autogiro kopplat till ditt medlemskap så kan du handla på kredit. Betalningen sker sedan vid månadsbetalningen på ditt autogiro.

Säkerhet

Kamerabevakning sker i lokalerna och du har genom ditt medlemskap godkänt att detta får ske.

Trivselregler

  • Respektera vår skogräns och använd rena inneskor, så hjälper du till att  hålla anläggningen ren och fräsch. Det är inte tillåtet att använda skor som använts utomhus.
  • Det är inte tillåtet med magnesia/greppklister som dammar eller lämnar märken efter sig.
  • Barn i krypålder eller äldre är av säkerhetsskäl ej tillåtna i våra träningslokaler. Inte heller hundar eller övriga husdjur.
  • Använd normal samtalston och stör ej genom att skrika eller väsnas under träningen.
  • Använd träningskläder som är hela, rena och nytvättade.
  • Vid träning på gymet så släpp ej vikter eller viktmagasin utan följ med i rörelsen och lägg tillbaka med kontroll.
  • Plocka undan efter dig. Lägg tillbaka vikter, handtag och övrig utrustning på avsedd plats efter användning.
  • Torka gärna av redskapet efter dig, antingen med egen handduk eller med desinfektionsmedel och papper.

Du kan alltid vända dig till oss i personalen med frågor kring kost och träning. Tveka inte att fråga - vi finns här för dig!

Kom i kontakt med oss

Vill du börja träna hos oss eller är du redan medlem och funderar över något? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast!