Ungdomskortet, träning från 13 år!

Alla är i behov av rörelse och inte minst våra barn. Hos oss på Aktiv Hälsocenter på Bergslagsvägen har du möjlighet att träna tillsammans med ditt barn.

Från året man fyller 13 år har man möjlighet att börja träna hos oss. Ungdomen tränar tillsammans med dig målsman (som också måste vara medlem) tills dagen denne fyller 14 år, därefter får denne träna själv.  Ungdomskortet gäller till 1:e september året man fyller 16 år.

Det finns två kortalternativ, ett med bindningstid och ett utan. I alla kort ingår all träning, gym och gruppträning, gyminstruktion med träningsprogram med mera. Startpaket 395kr tillkommer.

Oavsett tidigare träningserfarenhet så rekommenderar vi att du och ditt barn bokar upp vår gymintro som innebär praktisk genomgång av gymmaskinerna i vår basrunda samt träningsprogram. Naturligtvis är detta kostnadsfritt och ni kan göra det så många gånger ni vill.

Våra kortalternativ:
* AG 12 MÅN UNGDOM: 279kr/mån på autogiro, 12 mån bindningstid.
* AG FLEX UNGDOM: 299kr/mån på autogiro. Ingen bindningstid, löpande 1 månad i taget.

För mer info så kom upp till oss i receptionen, öppettiderna hittar du längst ner på sidan. Eller också slår du en signal på 0122-410 24 eller mailar till reception@aktivhalsocenter.se

Välkomna!

 

 

 

 

Publicerat den .