Massage

Massage

Välkomna att boka tid för massagebehandlingar hos våra Certifierade Massageterapeuter.

 

Sara Lilja
076-822 77 41
Epost

Ingmarie Johansson
070-263 36 66
Epost

Josefine Maxe
(Föräldraledig)

Behandlingar

Klassisk friskvårdsmassage
Friskvårdsmassage behandlar problem med rygg, axlar och nacke som t ex uppkommer från ensidigt arbete, men också för att ge kroppen återhämtning efter träning eller enbart skön avslappning. Du väljer själv halv- eller helkropp beroende på tidslängd.
45 minuter  550:-
55 minuter  650:-
75 minuter  750:-

Yogamassage
Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsbehandling med rötter i yoga, ayurveda och uråldrig indisk vetenskap.
Varje del av kroppen mjukas först upp med massage och därefter utförs assisterad yoga-stretch som anpassas individuellt efter din kropp.
75 minuter  795:-

Ayurvedisk ansikts & huvudmassage
Massage av huvud, hårbotten, nacke och skuldror med ayurvedisk olja. Djupt avslappnande och motverkar stress, spänningar, huvudvärk och sömnproblem.
45 minuter  550:-

Lotorpsmetoden
Lotorpsmetoden är en effektiv behandlingsmetod för att behandla andningsrelaterade problem, öka rörligheten i bröstkorgen och muskulaturen som är kopplad till andningen.
Metoden passar för dig som har olika slags andningsbesvär men även för dig som vill ha ett bättre andetag.
Första besök  75 min  795:-
Återbesök  55 min  650:-

Hot Stone Massage
Hot Stone Massage är en skön behandling som ger en fullständig avslappning. Du blir masserad med varm olja och heta lavastenar som fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress.
75 minuter  795:-

Kinesisk Koppning
Kinesisk Koppning i kombination med massage används för olika smärtsymtom, stimulera akupunkturpunkter och balansera upp kroppen. Med hjälp av koppningen skapas ett undertryck i muskeln som ökar blodcirkulationen och påverkar lymfatiska systemet, huden och bindväven.
45 minuter  550:-
55 minuter  650:-

Kom i kontakt med oss