Massage

Massage

Välkomna att boka tid för massagebehandlingar hos våra Certifierade Massageterapeuter på Aktiv Massage, Bergslagsvägen 22.

 

Sara Lilja
076-822 77 41
Epost

Behandlingar

Klassisk friskvårdsmassage
Friskvårdsmassage behandlar problem med rygg, axlar och nacke som t ex uppkommer från ensidigt arbete, men också för att ge kroppen återhämtning efter träning eller enbart skön avslappning. Du väljer själv halv- eller helkropp beroende på tidslängd.

45 minuter  630:-
55 minuter  725:-
75 minuter  825:-

Avslappningsmassage
En härlig lugn och mjuk massage. Alla grepp utförs med ett lätt tryck och med långsamma rörelser till lugn och behaglig bakgrundsmusik.

En massage för dig som känner dig stressad och har mycket spänningar i kroppen. Massagen ökar utsöndring av endorfiner & oxytocin våra “lugn och ro” hormoner, vilket hjälper dig slappna av och ger dig återhämtning och ny energi.

Denna massage passar väldigt bra för dig som är kvinna och lider av PMS besvär och klimakteriebesvär. Då massagen är en fantastisk hjälp för din kropp och din hjärna att komma ned i varv, släppa spänningar och den fina effekten från oxytocinet & endorfinerna som frisätts under massagen ökar din energinivå och ger dig ett mer harmoniskt och lugnt sinne. Och om du så önskar, avslutar vi avslappningsmassagen med en skön och avslappnande ansikts- och hårbottenmassage.

45 minuter  660:-
55 minuter  760:-
75 minuter  880:-

Lotorpsmetoden
Lotorpsmetoden är en effektiv behandlingsmetod för att behandla andningsrelaterade problem, öka rörligheten i bröstkorgen och muskulaturen som är kopplad till andningen.
Metoden passar för dig som har olika slags andningsbesvär men även för dig som vill ha ett bättre andetag.

Första besök  75 min  850:-
Återbesök  55 min  725:-

Tilläggsmassage
För dig som vill lägga till en skön avslutande avslappningsmassage till en bokad behandling ovan, så kan du välja mellan:

Ansikts- och hårbottensmassage 15 minuter  180:-
Fot- och handmassage 15 minuter  180:-

Kom i kontakt med oss

    Välj anläggning: