Seniorträning

Träning 60+

Styrketräning

Styrketräning stärker muskulatur, leder och ligament. Samtidigt hålls koordinationen vid liv, det vill säga samspelet mellan muskler och nerver. Styrketräning ökar förbränningen och syresättningen i blodet vilket innebär att man blir piggare och mera alert. Andra fördelar är minskad stelhet och ökad rörlighet vilket innebär stora fördelar i vardagen.

Hos oss får du hjälp med gyminstruktioner och träningsprogram från start. Vi har träningsutrustning som är enkel att använda och anpassad att fungera för alla.

Seniorträning
Seniorträning

Social gemenskap & gratis fika

Hos oss träffar du jämnåriga vänner både under träningspasset och vid kaffebordet efter träningen där vi bjuder på nybryggt kaffe. För oss är det viktigt med det personliga mötet och en hög trivselnivå. Hos oss strävar vi efter att det ska vara kul att motionera!  

Gruppträning

Varje vardagsförmiddag erbjuder vi en mängd olika gruppträningspass anpassade efter 60-plussare. Här tränar vi tillsammans i grupp till musik under ledning av en välutbildad och erfaren instruktör.

Vi har pass som fokuserar på balans, rörlighet, styrka och kondition. De flesta pass är på 25 min och man väljer om man vill gå på ett i taget eller flera i rad.

Seniorträning
Seniorträning

Sjukgymnast, naprapat, massörer och Personliga Tränare

Hos oss kan du få hjälp av en rad specialister. Vi samarbetar med landstingsansluten sjukgymnast, legitimerad naprapat och certifierad massör. Vi erbjuder också licensierade personliga tränare. Dessa erbjuder allt från behandlingar till rehabträning och individuella träningsprogram.

Kom i kontakt med oss

Är du intresserad av att veta mer om vår seniorträning? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

    Välj anläggning: