Vi öppnar en anläggning till!

 

Vi utökar med en anläggning till! Efter lång tids planerande så är det äntligen på gång och vi är så glada att få vara med på den största sportsatsningen som hänt i Finspång på många år. Vi tror på ett växande Finspång och tror att denna satsning kommer att göra gott för folkhälsan både på kort och lång sikt!

Vid infarten till Finspång så byggs nu Arena Öst som blir en fantastisk anläggning som kommer att innehålla padel, gym och konferens. Drivande bakom padel & konferens är bröderna Andreas och Kalle Ramlöv samt Emil Danielsson.

I denna anläggning så kommer Aktiv att driva ett gym som kommer att stå klart i november. Gymet på över 400kvm effektiv träningsyta kommer att bli något utöver det vanliga med det senaste inom styrketräning, både fria vikter, fasta maskiner, funktionell träning och en komplett konditionspark. Naturligtvis högklassig utrustning från de allra bästa leverantörerna. Allt i en skräddarsydd lokal perfekt anpassad för en riktigt häftig träningsupplevelse!

Padeln drar igång redan i juli, konferensanläggningen blir klar efter sommaren och gymet kommer vi alltså att öppna i november.

Löpande info kommer du att hitta här på vår hemsida eller facebooksida.

Mer info om Arena Öst hittar du här >>

 

 

 

 

Publicerat den .