Vi söker dig över 60 år

Seniorträning

Ansök till vårt kostnadsfria hälsoprojekt Aktiv 60+ !

Vi söker 20 st deltagare över 60 år som under 4 veckor kommer att röra på sig och ha roligt tillsammans.
I projektet ingår både styrketräning och gruppträning under vägledning av instruktör.

Du kommer att få hjälp med rolig träning, träffa nya vänner och umgås i en ombonad och trevlig träningsmiljö.

AKTIV 60+ pågår dagtid 2 ggr/vecka i 4 veckor och är helt gratis. Vi startar i början av november och projektet är till för dig som inte tränar hos oss idag men är nyfiken och vill prova på.

Ring 0122-410 24 eller fyll i formuläret nedan för intresseanmälan. Vi kontaktar sedan dig och bokar en tid för informationsmöte så får du veta mer. Välkommen!"Vi tränar inte för att bli yngre, vi tränar för att bli äldre"

Styrketräning
Styrketräning stärker muskulatur, leder och ligament och samtidigt får du bättre koordination. Styrketräning ökar förbränningen och syresättningen i blodet vilket innebär att man blir piggare och mera alert.
Andra fördelar är minskad stelhet och ökad rörlighet vilket innebär stora fördelar i vardagen.

Gruppträning
Du får prova på olika gruppträningspass. Här tränar vi tillsammans i grupp till musik under ledning av en välutbildad och erfaren instruktör.

Fika och gemenskap
Hos oss träffar du jämnåriga vänner både under träningspasset och vid kaffebordet efter träningen där vi bjuder på nybryggt kaffe. För oss är det viktigt med det personliga mötet och en hög trivselnivå. Hos oss strävar vi efter att det ska vara kul att motionera!

Galleri
Seniorträning
Publicerat den .