Vi söker receptionister!

 

Vi söker 2 receptionister!
En 80% tjänst som säljande receptionist (går att fylla upp till 100% om du är utbildad Personlig tränare) samt en tjänst med timanställning som säljande receptionist.

Aktiv Hälsocenter startade 1992 och vi har två familjära gym i Finspång med gedigen kunskap och lång erfarenhet inom träning och hälsa. Vi har bland 250 klubbar blivit utnämnd till Årets Träningsanläggning. Våra ledord är kunskap, kvalité och träningsglädje och vi som jobbar här brinner för träning och hälsa.

Vi söker dig som:
-älskar service, tycker om möten med människor och att du har en livsstil där träning är en självklar del.
– är säljande och kan arbeta individuellt såväl som i team.
– drivs av att ta hand om och att motivera människor.
– har tidigare erfarenhet av branschen och att möta människor, viktigast är dock din personlighet.
– är driven, energisk och genuint intresserad av att få andra människor att må bra.
– har arbetat inom sälj och service.

Tjänsterna innebär:
-Receptionsarbete, försäljning, kassahantering och kundmottagning med tillhörande administration.
– Enklare städ enligt rutiner för anläggningen.

Tjänst nr 1: Receptionstjänst 80%
Tjänsten är en tillsvidareanställning, deltid på 80%. Förutom att du kan arbeta under dagtid, kväll och helg letar vi efter dig som känner dig bekväm med kundservice och försäljning. Arbetet är varierande där det bl a ingår att du efter utbildning av oss ska kunna leda vissa gruppträningspass. Du kommer ha egna ansvarsområden med bl a inköp och administrativa uppgifter. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Att du brinner för träning/friskvård och har en aktiv livsstil är en förutsättning och har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Är du utbildad Personlig Tränare så går tjänsten att fylla upp till heltid.

Tjänst nr 2: Timanställning Reception
För dig som söker ett extrajobb några timmar i veckan, framförallt kvällstid och helger. Vi letar efter dig som är flexibel, kan ge våra medlemmar den bästa servicen och som gillar försäljning.  Självklart brinner du för träning och har en aktiv livsstil.

Meriter:
Utbildning inom friskvård/träning t ex inom gruppträning, personlig träning, massage eller motsvarande utbildning inom hälsa.

Om du har passande utbildning så finns även möjlighet för den som vill att utöver tjänsten kunna jobba med massage eller personlig träning.

Ansökan ska innehålla:
* CV
* Personligt brev
* Bild
* Referenser

Vi kommer kontakta aktuella kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan.

Maila ansökan till info@aktivhalsocenter.se och glöm inte att uppge vilken tjänst du söker!

 

 

 

 

 

 

Publicerat den .