Klimakteriekurs 7 veckor

”Kunskap, Kraft & Glädje i klimakteriet”
En 7 veckors kurs för kvinnan mitt i livet mellan ca 40 -60 år. Föreläsningar/workshops och träning i och om klimakteriet!

Vad är klimakteriet? Vad händer i klimakteriet? Hur kan vi kvinnor bemöta och gå igenom klimakteriet på bästa sätt? Vi kommer att kika på träning, kost, hormoner, vitaminer & mineraler, stress, sömn mm vi kommer att praktisk träna bla hormonyinyoga, styrketräning, kondition, selfcare och olika roliga gruppträningspass.

”Jag känner personligen att vi verkligen behöver lätta på stigmatiseringen kring klimakteriet. Alla vi kvinnor går igenom det dvs halva vår befolkning!! Och ändå bemöts vi kvinnor i klimakteriet fortfarande väldigt ofta av okunskap och väldigt lite förståelse i vårt samhälle.”

”Efter att själv gått igenom förklimakteriet och nu är i klimakteriet på väg in i menopaus så känns det väldigt angeläget att sprida kunskapen.”

”Vi kvinnor går ju verkligen igenom en bergochdalbana i känslor med symtom som tex hjärndimma, led och muskelvärk, sömnstörningar, ångest, urogena besvär, vallningar, ökad stress, humörsvängningar, minskad sexlust, trötthet, viktuppgång mm.”

”Och det blev ännu mer självklart att efter jag genomgått Certifieringen Stark genom klimakteriet coach steg 1 och steg 2 och därefter Certifierat mig till Hormonyinyogalärare att göra ett helhetsprogram för kvinnan mitt i livet.”

”Så det tillsammans med mina 20 år som Hälsoutvecklare, personlig tränare, stresshanteringscoach och kostrådgivare så känner jag att det finns mycket jag vill dela kring detta område tillsammans med alla fantastiska kvinnor och samtidigt få ta del av andras kvinnors klimakterieresa. Bara att få dela sina tankar och känslor med likasinnade, så värdefullt!”

Innehåll ”Kunskap, kraft & glädje i klimakteriet!”
7-veckors kurs med föreläsningar/workshops varje tillfälle alla med inriktning hälsa i klimakteriet och på 6 av 7 av dessa tillfällen är det också praktisk träning/övning tillsammans som en del av träffen.

Ämnen som behandlas är allt från kost, sömn, hormoner, styrketräning, konditionsträning, hormonyinyoga och mindfullness.

Detta ingår:

  • 7 st träffar i grupp a 90 min per/gång.
  • Föreläsningar/workshop och träning
  • Träningsprogram
  • Kostschema
  • Obegränsad styrketräning och gruppträning på Aktiv Hälsocenter ingår under hela kurstiden.
  • Pris: Icke medlem: 4349 kr. Befintlig medlem på Aktiv Hälsocenter eller Aktiv Arena Öst: 3649 kr
  • Mysig middag på restaurang tillsammans med gruppen, denna ligger dock utanför kursavgiften och är såklart valfri att vara med på.
  • Klimakteriecoach: Miriam Lundmark

Första gruppen blev full och vi gör en ny gruppstart efter sommaren. Vill du göra en intresseanmälan så kontakta oss på info@aktivhalsocenter.se

 

 

 

 

 

 

 

Publicerat den .