Om oss

Om oss

Kunskap - kvalité - TRÄNINGSGLÄDJE

Vi som jobbar på Aktiv brinner för och har en stor passion för träning i alla dess former. Vi vill hjälpa våra medlemmar till en effektiv, rolig och varierande träning och att de ska känna sig speciella och väl omhändertagna.
Vår samlade kunskap om träning, motion, kost och hälsa är grunden i verksamheten och med den basen erbjuder vi träning med hög kvalité.

Företaget har en bred kompetens inom friskvård, motion, träning och kost och en långvarig erfarenhet inom dessa områden. Vår personal består bland annat av Hälsoutvecklare, Licensierad Kostrådgivare, Licensierad Personlig Tränare, Idrottslärare, Hälsokonsult, Certifierad Massageterapeut, Stresscoach mm.

Vi har två anläggningar i Finspång, dels Aktiv Hälsocenter på Bergslagsvägen 22 och Aktiv Arena Öst på Norralundsvägen 9.

ÅRETS TRÄNINGSANLÄGGNING

Aktiv Hälsocenter blev för några år sedan utnämnd av KlubbSverige till Årets Träningsanläggning bland 228 anläggningar över hela Norden.
KlubbSverige är Nordens största nätverk av träningsanläggningar.

Juryns motivering:
”Denna klubb lever och andas Klubb Sveriges värderingar. Ett lokalt och personligt engagemang med fokus på kärnverksamheten att sälja och leverera den bästa lokala träningsupplevelsen”.

Kom i kontakt med oss

Funderar du på att börja träna? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast!

    Välj anläggning: