Sponsrade idrottare

Sponsrade idrottare

Unga idrottare behöver ekonomiskt, praktisk och teoretiskt stöd för att kunna satsa helhjärtat på sin sport. Aktiv Hälsocenter har valt att stötta 2 st ungdomar från Finspång som genom talang och hård träning på högsta nivå satsar fullt ut på sina idrottskarriärer.

albin hockey

Albin Carlsson - Hockey

Albin började sin hockey karriär i Finspångs AIK som 4 åring och har spelat i bland annat MODO. Han har gjort över 100 SHL-matcher och har för närvarande kontrakt med Timrå IK i Sundsvall och spelar i högsta ligan.

Foto: Privat

Tuva Lindqvist - Friidrott

Tuva Lindqvist har varit medlem och aktiv i FAIK friidrott sedan hon var sju år gammal. Sedan dess har inriktningen inom friidrott varit sprint upp till 200m samt längdhopp.

Tuva har alltid varit bland dom bästa i sin åldersklass i Östergötland, både i sprint och längd och gör nu en riktig satsning för att komma upp i yttersta eliten.

Hon läser nu till hälsopedagog på Gymnastik- och idrottshögskolan samtidigt som hon tränar med Spårvägen friidrottsklubb. Hennes nya tränare har fått fram några av de främsta friidrottarna i Sverige.

Foto: Felix Siljebäck Larsen

Kom i kontakt med oss

Funderar du på att börja träna? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast!

    Välj anläggning: