Sponsrade idrottare

Sponsrade idrottare

Unga idrottare behöver ekonomiskt, praktisk och teoretiskt stöd för att kunna satsa helhjärtat på sin sport. Aktiv Hälsocenter har valt att stötta två ungdomar från Finspång som med talang och hård träning satsar fullt ut på sin idrottskarriär för att nå högsta nivå.

Adrian Carlsson, Motorcykeltrial

Adrian är en hårdsatsande och ambitiös Finspångskille som under SM- säsongen 2022 placerade sig som 3:a i sin klass och gjorde internationell debut med en 4:e placering på Nordiska Mästerskapen. Han var även med i Finspångslaget i Lag-SM där de slutade på en 7:e plats. Slutet av säsongen kröntes med en 1:a placering på Kanon Trial-tävlingen på hemma plan.

Adrian är boende strax utanför Finspång och jobbar till vardags som elektriker. Förutom de många träningstimmarna på motorcykeln så lägger han mycket tid på gymmet för att nå sina tävlingsmål.

Tuva Lindqvist - Friidrott

Tuva Lindqvist har varit medlem och aktiv i FAIK friidrott sedan hon var sju år gammal. Sedan dess har inriktningen inom friidrott varit sprint upp till 200m samt längdhopp.

Tuva har alltid varit bland dom bästa i sin åldersklass i Östergötland, både i sprint och längd och gör nu en riktig satsning för att komma upp i yttersta eliten.

Hon läser nu till hälsopedagog på Gymnastik- och idrottshögskolan samtidigt som hon tränar med Spårvägen friidrottsklubb. Hennes nya tränare har fått fram några av de främsta friidrottarna i Sverige.

Foto: Felix Siljebäck Larsen

Kom i kontakt med oss

Funderar du på att börja träna? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast!

    Välj anläggning: