Jobba hos oss

Jobba hos oss

 

Yogainstruktör
Älskar du Yoga? Våra yogapass växer och vi söker ännu fler yogainstruktörer! Vi söker dig som brinner för yoga och som längtar efter att få förmedla lugn och harmoni till våra kunder samt utveckla dig själv inom yoga.

Vi ser gärna att du är utbildad Yogainstruktör/Yogalärare samt har en utbildning inom yoga. Som yogainstruktör/lärare är man timanställd och håller i en klass 2 gånger i veckan. Är du den vi söker?
Skriv några rader om dig och maila till: info@aktivhalsocenter.se

Gruppträningsinstruktör
Brinner du för gruppträning och älskar du att inspirera och coacha andra?

Vi söker dig, kille eller tjej, som brinner för träning och som längtar efter att få förmedla glädje och energi till våra kunder samt utveckla dig själv som instruktör.
För att börja som gruppträningsinstruktör hos oss är instruktörserfarenhet en merit, men inget krav. Vi står för utbildning, du för engagemang och glädje!
Våra gruppträningsinstruktörer är oftast timanställda och har ett annat jobb vid sidan om eller studerar. Det är vanligt att man håller två till tre schemalagda klasser i veckan. Anställningen är timanställning och arbetet sträcker sig över hela kalenderåret.

Är du den vi söker? Skriv några rader om dig nedan!


Personlig Tränare
PT- ditt drömyrke? Vi söker dig som är Licensierad PT samt gärna har erfarenhet av att arbeta som detta på en friskvårdsanläggning eller som egen. Du får gärna ha eget företag, detta är dock inget krav.
Omfattning av arbetet anpassas efter individ och kan vara både på deltid och heltid. Det finns även möjlighet att kombinera arbetet som Personlig Tränare med  t ex reception, massage eller gruppträningspass och även här krävs gällande utbildningar och erfarenhet. Är du en utåtriktad, energisk och driven tjej eller kille som har viljan att utvecklas?
Skicka då en presentation av dig själv och berätta varför just du skulle passa som en av våra PT´s.


Massage
Är du Certifierad Massageterapeut och letar efter lokal? Vi erbjuder tillgång till en massagelokal som ligger vägg i vägg med vår träningsanläggning.
Gemensamma ytor delas med Sjukgymnast och Naprapat. Kontakta oss för mer info!

Maila ansökan till: info@aktivhalsocenter.se

 

Kom i kontakt med oss

Vill du börja jobba hos oss? Fyll i formuläret, ange vilken tjänst du söker och presentera dig själv. Du kan också skicka ditt CV till info@aktivhalsocenter.se

    Välj anläggning: