gruppträning i Finspång hos Aktiv Hälsocenter

Gruppträning

Hos Aktiv Hälsocenter på Bergslagsvägen erbjuder vi ett gruppträningsutbud med något för alla! Från lugna, harmoniska träningsformer till tuffa och mer fartfyllda klasser. Våra instruktörer är licensierade och utbildade för att du ska få säker träning med hög kvalitet och samtidigt en träningsupplevelse utöver det vanliga.

Gruppträning i Finspång på Aktiv – träningsglädje när den är som bäst!

Ladda hem vår bokningsapp:
1. Sök på ”GoActive!” på App Store eller Google Play eller använd direktlänkarna nedan.
2. Uppge anläggningsid 107900 och logga sedan in med ditt användarnamn (epost) och lösenord (6 första siffrorna i personnumret ÅÅMMDD).
3. Klart!

Android/Google >>

Iphone/Apple >>

Avbokning
Avbokningar ska ske minst 2 h innan passet. Vänligen respektera att vi inte tar emot avbokningar via telefon eller mail.

Missad avbokning ger en påminnelse och efter fem påminnelser inom 30 dagar blir du spärrad från bokningen under 30 dagar (räknat från den senaste påminnelsen) och du hänvisas till drop-in platser. Bokningsspärren försvinner automatiskt efter 30 dagar men du kan också välja att köpa loss den för 100kr i receptionen.

Reservplatser
Om ett pass är fullbokat kan du boka en reservplats. Avbokas en ordinarie plats får den medlem som står först i reservkön den platsen. Hen får då ett mail och ett sms om ordinarie plats. Du kan få en reservplats fram till 2 h
innan passets start.

Liksom vid ordinarie bokningar är det ditt ansvar att avboka din reservplats
om du vet att du inte kommer att nyttja den.

Bokning
Du kan boka din plats 3 dagar i förväg fram till 2 h innan passet. Bokad plats hämtas tidigast 2 h innan och senast 11 minuter innan passets start.

Observera att om du inte hämtat ut din biljett 10 minuter innan passet börjar, släpps platsen så att någon annan deltagare har möjlighet att ta platsen. Du får då en påminnelse via e-post att du inte har avbokat din plats.
Du kan ha sex bokningar samtidigt och max tre bokningar/dag.

Drop in
10 minuter innan passet finns chans till drop in när bokade platser som ej hämtats ut släpps.

Gästboka
Är du inte medlem hos oss kan du ringa till oss på 0122-410 24 för att göra en gästbokning.

Passförklaringar

Kom i kontakt med oss

Funderar du på att börja träna? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast!

    Välj anläggning: