Massage

Massage

Välkommen till Aktiv Massage! Vi finns på Bergslagsvägen 22, en trappa upp bredvid entrén till Aktiv Hälsocenter. Välkommen att boka din tid via Bokadirekt.se,  telefon eller epost.

 

Cecilia Åberg
Certifierad massageterapeut
0739 51 58 59
Epost
Bokadirekt.se >>

Friskvårdsmassage
45 min 650kr  -  55min 750kr  -  75 min 950kr  -  90min 1150kr

Klassisk svensk massage med djupgående, uppmjukande och välgörande massage för dina muskler vilket reducerar dina spänningar. Smärta och begränsningar i rörelseapparaten arbetas bort. Massagen kan man ta både i förebyggande syfte eller när ett muskulärt problem uppstått. Musklerna masseras djupgående så att muskulaturen får en genomblödning. Massagen används ofta vid muskelspänningar, träningsvärk, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling.


Lymfmassage
75 min 995kr  -  90min 1195kr

Kallas även Manuellt Lymfdränage (MLD). Massagen är en lugn och mjuk behandlingsmetod där man jobbar med andning, hud och bindväv. Med hjälp av djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning stimuleras lymfsystemet att transportera bort överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. För en del problemområden används ibland även djupare grepp och silikonkoppor för att lösa upp mer djupgående stopp och ärrvävnader. Lymfmassagen är bra vid trögt lymfsystem, ödem och stockningar som orsakats av bland annat stress, operationer, borttagning av lymfnoder i samband med cancerbehandling, gamla skador (ärrvävnader), inaktivitet, hormonella obalanser, kost eller mediciner som kroppen inte hinner rensa ut.


Gravidmassage
45 min 680kr

Massage för gravida utförs liggande på mage på en speciell kudde som är utformad speciellt för ändamålet. Behandlingen utförs inte innan gravidvecka 12. Observera att det finns inga belägg för att massage kan utlösa missfall. Behandlingen inriktas på att ge lindring i de specifika besvärområden som just du upplever.


Avslappningsmassage
45 min 680kr  -  55min 780kr - 75min 980kr

Lugn och mjuk massage. Alla grepp utförs med ett lätt tryck och med långsamma rörelser. En massage för dig som känner dig stressad och har mycket spänningar i kroppen. Massagen utsöndrar "lugn och ro" hormon vilket hjälper dig att slappna av och ger dig återhämtning. Massagen utförs liggande på massagebänk med aromaolja (om du önskar) och avslutas om du önskar med en skön och avslappnande ansikts- och scalpmassage.

Kom i kontakt med oss

    Välj anläggning: